Sponsored content

Ben van Haren van Bakker Pim (links) en Thomas Knook van Van der Pol.

Rustiger, stabieler en efficiënter bakken met de roomboter bladerdeeg...

Bakker Pim in Waalwijk levert geliefde, mooie broden, fijne Brabantse worstenbroodjes en heerlijke appelflappen, hun specialiteit. Deze laatste...

Bakels verzorgt op regelmatige basis workshops en studiedagen in het Bakels Bakery Inspiration Centre in Zeewolde. Ook over de introductie van een vegan assortiment.

Bakels lanceert vegan assortiment: 'De weerstand is weg'

Onder het motto 'Nu echt lekker' presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...

Jan Verwijs: ‘Een belangrijke verklaring voor het succes van de roomamandelletters is het roomboterbladerdeeg.’

Hoge kwaliteit 'letter' met roomboterbladerdeeg

Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...

Foto ter illustratie.

Hoe goed personeelsbeleid zorgt voor hogere productiviteit

De juiste persoon op de juiste plek. Het klinkt makkelijker dan het is. Zeker wanneer het vinden en behouden van personeel een uitdaging betreft....

'In coronatijd heeft de herwaardering van het ambacht een impuls gekregen'

'In coronatijd heeft de herwaardering van het ambacht een impuls...

Het familiebedrijf Van Ballegooijen bestaat al sinds 1898. Van de bijna 125 jaar rijke historie maakt de Brabantse bakkersfamilie al zeker vijftig...

Door minder voedsel te verspillen kunnen we klimaatverandering tegengaan.

Meehelpen aan #1 oplossing klimaatverandering? Verkoop overtollig...

Wereldwijd wordt een derde van het geproduceerde voedsel verspild, en dat is een groot probleem. Niet alleen verdient het eten een betere bestemming...

Gommans: 'Het succes van amandelstaven is een combinatie van goede ingrediënten en goede bakkers.'

Gommans voert productie amandelstaven flink op

Gommans, De Echte Bakker in het Limburgse Sevenum, is in Nederland een topper met zijn amandelstaven. Bas Gommans, die ook winkels in Swalmen en...

Minder nachtwerk: ProSon Cool maakt uitgesteld bakproces mogelijk

Minder nachtwerk: ProSon Cool maakt uitgesteld bakproces mogelijk

's Nachts minder uren werken, maar geen concessies doen aan de kwaliteit van dagvers brood. Die wens lag aan de basis van ProSon Cool: het nieuwste...

Willemijn en René Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen.

Marti Orbak neemt bakkers werk uit handen in drukke decembermaand

Net als bij veel bakkers stond de decembermaand voor René en Willemijn Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen altijd in het teken van veel...

Trending in 2021 | KOMA: 'Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek'

Trending in 2021 | KOMA: 'Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek'

In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...